att00168-201x300

Με ιστορία 27 ετών στον χώρο του agency system και μόλις δύο ετών στο χώρο του brokerage, η FARANTOURISInsurance & Financial Advisors συνεχίζει την αναπτυξιακή της πολιτική κυρίως στους κλάδους Ζωής, Υγείας και Αποταμίευσης με το άνοιγμα νέου καταστήματος στην περιοχή της Βούλας (Βασ. Παύλου 76, 2ος όροφος).

H Φωτεινή Νικητέα, επικεφαλής αυτής της προσπάθειας (Ανάπτυξη, Υγεία,  Ζωή, Σύνταξη, Asset Management) και έμπειρο στέλεχος της ελληνικής και γερμανικής ασφαλιστικής αγοράς, θα υλοποιήσει τον σχεδιασμό ανάπτυξης της εταιρείας στις γύρω περιοχές, καθώς και σε Δωδεκάνησα και Πελοπόννησο.

Οι επαφές με έμπειρα και φιλόδοξα στελέχη της αγοράς αυτό το διάστημα είναι καθημερινές. Κλείνοντας άλλωστε δύο χρόνια ως broker, η FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors κάνει τον απολογισμό της και δίνει το παρών με 110 συνεργάτες και εισπράξεις ύψους 5.700.000 €, που υπόσχονται πολλά για το μέλλον.

att00165

«Ένα δυνατό κλείσιμο χρονιάς είναι το πρόσταγμα που κυριαρχεί αυτές τις μέρες στους κόλπους της εταιρείας και ένα 2017 που θα είναι το come back στον πρωταθλητισμό!» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

πηγή :insuranceworld.gr

CategoryΓενικά