Η μη κυβερνητική οργάνωση «Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής Ανοιχτή Αγκαλιά», με χορηγό την INTERAMERICAN, ολοκλήρωσε με επιτυχία το Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής του 2016 υπό το γενικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή» με την επίσκεψη της ομάδας εθελοντών, ιατρών και νοσηλευτών στην Αστυπάλαια, στις 12-16 Νοεμβρίου.

Στους κατοίκους του νησιού πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος, στο πλαίσιο του οποίου έγιναν δωρεάν εμβολιασμοί κατά του πνευμονιόκοκκου και όλες οι προαπαιτούμενες βιοχημικές εξετάσεις. Παράλληλα, ιατροί και διαπιστευμένοι εκπαιδευτές πραγματοποίησαν σεμινάριο για τη «Βασική Υποστήριξη της Ζωής», το οποίο απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς, στους εφήβους και εν γένει σε όσους αξιολογούν ως σημαντική αυτή την προσφορά γνώσης για την παροχή άμεσης βοήθειας.

πηγή:insurancedaily.gr
Η INTERAMERICAN υποστηρίζει σταθερά, σε ετήσια βάση την «Ανοιχτή Αγκαλιά» από το ξεκίνημα υλοποίησης του σχεδίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής» (2003), εκτιμώντας το έργο που επιτελεί η οργάνωση στον τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας της υγείας για παιδιά και κοινότητες ακριτικών περιοχών της χώρας.

CategoryΓενικά