Σε εξαιρετικά επιτυχημένη εξελίσσεται η συνεργασία της CNP ΖΩΗΣ και της FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors. Μετά από τη μεγάλη επιτυχία της κάλυψης με ομαδική ασφάλιση των μελών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σειρά πήρε ο σύλλογος δικηγόρων Ναυπλίου (Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν.).

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο επιβλητικό κτίριο του Κυβερνείου στο Ναύπλιο εκδήλωση για την παρουσίαση του ομαδικού συμβολαίου του συλλόγου δικηγόρων Ναυπλίου, όπου παραβρέθηκαν και μίλησαν για τις παροχές του προγράμματος Bonjour Optimum, στο οποίο βασίζεται τοομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, στελέχη της FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors και τηςCNP ΖΩΗΣ.

Στην εκδήλωση, ο κ. Γ. Κουτρούλης, Διευθυντής ανάπτυξης εργασιών της FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors, ανέπτυξε τη δυνατότητα της διεύρυνσης των ασφαλιστικών εργασιών μέσω της CNP ΖΩΗΣ και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, αναφορικά με την υγεία των ασφαλισμένων αλλά και των μελών των οικογενειών τους, την περιουσία τους, την κάλυψη των δικηγορικών τους γραφείων κ.λ.π. Στη συνέχεια ο κ. Ι. Κωνσταντίνου, Διευθυντής Πωλήσεων της CNP ΖΩΗΣ αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες των προγραμμάτων και απάντησε σε πλήθος ερωτημάτων εφ’ όλης της ασφαλιστικής ύλης! Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του κ. Δημ. Σαλαπάτα, Προέδρου του Δ.Σ. του Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν., ο οποίος αναφέρθηκε στην πολυεπίπεδησυνεργασία του συλλόγου με την FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors και τη CNP ΖΩΗΣ και εξήρε τον επαγγελματισμό των δυο Εταιριών.

Στη φωτογραφία: Δημ. Φαραντούρης, General Manager FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors,Παναγιώτης Ηλιού, Ασφαλιστικός και Επενδυτικός σύμβουλος FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors, Γιώργος Κουτρούλης, Διευθυντής ανάπτυξης εργασιών FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors, Ιούλιος Κωνσταντίνου, Διευθυντής Πωλήσεων CNP ΖΩΗΣ.

Πηγή:nextdeal.gr