Λαμβάνοντας ως αφετηρία ένα μικρό γραφείο, αλλά με πολύ όρεξη και διάθεση, ξεκινήσαμε  το 1981 να παρέχουμε τις ασφαλιστικές μας υπηρεσίες αρχικά στον κλάδο του οχήματος.

Συγκεντρώνοντας γνώση & εμπειρία, προσαρμόσαμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες που απαιτούσαν οι καιροί και πλέον είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κλάδο ασφάλισης.

Το 2014 δημιουργήσαμε το my-insurance.gr για να μπορέσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας πανελλαδικά. Δεν είναι άλλη μια ιστοσελίδα απρόσωπης on-line ασφάλισης. Αρχή μας ήταν και θα είναι, η προσωπική επαφή και επικοινωνία με τον πελάτη. Σε ένα σοβαρό θέμα όπως είναι η ασφάλιση, ο σημαντικότερος κρίκος είναι ο σύμβουλος. Έτσι και μείς αποφασίσαμε ότι πίσω απ’ το my-insurance.gr θα βρίσκονται πάντα έμπειροι ασφαλιστικοί σύμβουλοι πλήρως ενημερωμένοι για τα ασφαλιστικά προϊόντα της αγορά έτοιμοι να δώσουν λύση για κάθε ανάγκη, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ακούγοντας αρχικά τις ανάγκες σας, σας δίνουμε τις καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις και τη δυνατότητα επιλογής, χωρίς περιορισμούς και απαγορευτικά, μέσα από μια γκάμα εταιρειών με τις οποίες έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε ιδανικές συνθήκες συνεργασίας.

Πάντα θα βρισκόμαστε δίπλα σας, για τη «δική σας ασφάλεια».


Μιχαήλ Αράπης

141 Ασφαλιστικός Πράκτορας