Η ARAG με το πρόγραμμα ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας στις επιθέσεις που δέχονται τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα, ιδίως τώρα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα.

Όπως αναφέρει η εταιρία, θα ήταν πλεονασμός στις μέρες μας να αναφερθεί ακόμα μια φορά ο εκτροχιασμός ή βαρβαρισμός των εργασιακών σχέσεων στον ιδιωτικό τομέα εργασίας, ιδίως με τις αλλαγές στην νομοθεσία που επέφεραν οι μνημονιακοί νόμοι, αλλά και με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και τις εναλλακτικές μορφές απασχόλησης που έχουν διαμορφωθεί. Όποιος ασχολείται και παρακολουθεί στενά το θέμα, σίγουρα θα έχει πολλά να αναφέρει.

Σήμερα όμως η είδηση είναι, ότι και στο δημόσιο τομέα εργασίας ισχύει πια η ίδια ανάγκη προστασίας των εργαζομένων. Τα θέματα της τρέχουσας υπηρεσιακής καθημερινότητας, όπως οφειλόμενα επιδόματα, υπερεργασία, μετακινήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, συνυπηρετήσεις, αξιολογήσεις, κρίσεις, προαγωγές κλπ βρίσκονται σε υψηλή προτεραιότητα από τη μεριά των εργαζομένων, που από τη μια διεκδικούν νόμιμα δικαιώματα και από την άλλη το απαιτούμενο κόστος για τη διεκδίκησή τους είναι υψηλό και τους αποτρέπει.

Κάτω από τις συνθήκες αυτές η ARAG έχει διαμορφώσει το πρόγραμμα της ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ διευρύνοντας έτσι το περιεχόμενο του κλάδου της Νομικής Προστασίας, πρόγραμμα που τυγχάνει ευρείας αποδοχής από πλήθος ασφαλισμένων που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Τέλος, επειδή η συνεχής εξειδίκευση και ανταπόκριση στις νέες ανάγκες που διαμορφώνονται στην κοινωνία είναι έννοιες σύμφυτες με την ARAG ως ποιοτικού ασφαλιστή εμπιστοσύνης, η εταιρία έχει προχωρήσει στην επεξεργασία και διαμόρφωση ειδικών προγραμμάτων ασφάλισης για πολλές κατηγορίες του δημοσίου τομέα, όπως είναι για παράδειγμα οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι λιμενικοί, οι πυροσβέστες, οι νοσηλευτές κλπ. που ήδη διατίθενται με επιτυχία στην αγορά.

Διαβάστε αναλυτικά τους ειδικούς όρους του προγράμματος:

ARAG - ΕΙΔIKOI ΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Πηγή: nextdeal.gr

CategoryΓενικά
Write a comment: