Η νέα καινοτόμα μέθοδος ενδοσκοπικού 3D full face lifting, εφαρμόζεται πλέον με επιτυχία στο Τμήμα Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, Αποκατάστασης Μαστού και Παχυσαρκίας στο Ιατρικό Π. Φαλήρου. Η συγκεκριμένη τεχνική, που είναι πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, εφαρμόζεται από το Διευθυντή του Τμήματος, Δρ. Γιώργο Ανδρεανίδη και την εξειδικευμένη ομάδα του και ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην εφαρμογή του lifting.
 
Πρόκειται για μία σχεδόν ατραυματική τεχνική, η οποία εφαρμόζεται κάτω από το περιόστεο, κάτω δηλαδή και από τους μύες. Για το λόγο αυτό, οι ασθενείς δεν εμφανίζουν σχεδόν καθόλου οιδήματα, ενώ παράλληλα οι κλασσικές ουλές πίσω από το αυτί αντικαθίστανται με 2 αόρατες τομές 2 εκατοστών στο τριχωτό της κεφαλής πάνω από το μέτωπο. Ακόμα, δίνεται η δυνατότητα μεγέθυνσης των ιστών σε ειδική οθόνη, εξασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια των κινήσεων.
 
Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, επιτυγχάνοντας ανόρθωση του μετώπου – των φρυδιών και όλου του μεσαίου προσώπου. Ταυτόχρονα, έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν πολύ γρήγορα στις δραστηριότητες τους, χωρίς να έχουν εμφανή σημάδια. Σημειώνεται ότι αυτή η μέθοδος ενδείκνυται για άτομα που παρουσιάζουν χαλάρωση του προσώπου, σε αρχικό και μεσαίο στάδιο, και βρίσκονται ιδανικά μεταξύ 40-55 ετών (χωρίς, όμως, το όριο ηλικίας να είναι απαγορευτικό).
 
«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς η ομάδας μας σημείωσε μία ακόμα ιατρική καινοτομία, αξιοποιώντας τις υπερσύγχρονες υποδομές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Η ειδική τεχνογνωσία, η άρτια γνώση και ο εξαιρετικά μεγάλος αριθμός επιτυχημένων επεμβάσεων επανορθωτικής χειρουργικής που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα, εγγυώνται τόσο την απόλυτη ασφάλεια όσο και το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα για κάθε ασθενή», δήλωσε ο Δρ. Γιώργος Ανδρεανίδης, Διευθυντής του Τμήματος Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, Αποκατάστασης Μαστού και Παχυσαρκίας στο Ιατρικό Π. Φαλήρου.
CategoryΥγεία